Tryg, grundig og kompetent web udvikling

Vi hjælper dig på nettet!

 

Skal du have udviklet en web (HTML5) applikation, forbedret din Webshop, opsat en simpel hjemmeside elller bygget en mere kompleks løsning, så hjælper vi dig.

Vi  hjælper dig gennem hele processen fra idé validering, over udvikling til salg og markedsføring, og du får derfor vejledning og rådgivning omkring optimering, salg og markedsføring samt muligheder for vækst og øget indtjening.

Er du ikke tekniker, er det helt i orden! Du behøver du ikke tale “Nørd”, det gør vi – så vi står for projektledelsen, samarbejdet med “nørderne” og kan oversætte for dig. Du får en sikker løsning, hvor der er styr på backup og opdateringer.

Webudvikling hos MHN Consulting er trygt, fordi vi altid tager udgangspunkt i dine ønsker! Vores store erfaring i forhold til vores samarbejdspartnere, som er de dygtigste offshore udviklere, sikrer dig en effektivt, alsidig og grundigt gennemarbejdet levering.

Uanset om det er en simpel hjemmeside, en Web app eller en webshop, er der mere i Web Udvikling end det rent tekniske.

Vi hjælper selvfølgelig med hele processen, så hos os behøver du ikke interesserer dig for begreber som SSL, HTML5, CSS, WordPress, Plugins, Joomla, Magento, API osv. Vi taler “Nørd”, så det behøver du ikke gøre.

Design

Skal du have en professionel side, er det vigtigt at den fremstår sådan. Der findes mange gode templates til dette, for eksempel Word Press og Joomla og de er nemme at sætte op. Men man kan næste altid se, at der er tale om en udvikler, der nu pludselig forsøger sig som designer.

På nettet har du kun ganske få sekunder, til at overbevise dine besøgende om, at de kan stole på dig, og at du giver dem værdi for pengene. Dette skabes af designet, ikke af teksten.

Markedsføring

Din hjemmeside skal også markedsføres, og for at du kan gøre dette så effektivt som muligt, skal der kigges på SEO (dvs indhold på siden) og det er vigtigt, at du ved hvor dine besøgende kommer fra. Her hjælper vi dig gerne med opsætningen af Google Analytics, Google Web master tools, Adwords, Lucky Orange osv.

Dermed sikre vi os, at du har et så godt grundlag som muligt, til at træffe beslutninger på.

Drift og vedligehold

Det er vigtigt for os, at du har en løsning, der er robust og som nemt kan vedligeholdes.

Vi bestræber os derfor på at leverer en løsning hvor du:

  • har fuld kontrol
  • nemt selv kan justerer indholdet på din side
  • nemt selv kan søger for at din side er opdaterer

Hvis du har behov for det, kan vi selvfølgelig også godt lave en vedligeholdelsesaftale, hvor vi løbende sørger for, at din løsning er opdateret, at du har en backup, som du altid har adgang til, hvis der skulle ske noget uventet med din side, og vi hjælper dig, hvis du har behov for at flytte den til en anden leverandør.

KONTAKT OS

Få hjælp under hele processen – fra idé validering til web udvikling og markedsføring.

Morten Hjorth Nielsen

Morten Hjorth Nielsen

CEO

“Der er intet så farligt som en udvikler med en template”