MHN Consulting - tryghed gennem respekt

Morten small

Mit navn er Morten Nielsen og jeg er ejer af MHN Consulting.
Vores værdier er helt grundlæggende at vi leverer værdi til vores kunder.
Jeg ved godt, at dette udsagn ikke består “bullshit-testen” – der findes ikke mange, der siger det modsatte.

Så lad mig uddybe det og forklare lidt om “Vores værdier”

 

For os betyder det helt konkret at vi:

 • Er ærlige i vores sparring, så vi ved at vi sælger en løsning der fungere tilfredsstillende
 • Foretrækker simple løsninger fremfor de komplekse – work smartere not harder princippet
 • Udfører arbejdet indenfor den aftalte tidsfrist – så vi ikke bare sidder og “brænder husleje af”
 • Siger hellere “nej tak” til et projekt, hvis det viser sig, at være spild af dine penge og vores tid
 • Hellere vil foreslår en “billigere løsning” end at forsøge at sælge dig et “stort forkromet projekt”.

 

Vi tror på

 • KEEP IT SIMPLE – Vi lever i en kompleks verden, ofte med en kompleks infrastruktur. I en sådan verden fejler komplekse løsninger (næsten) altid. Det er vores erfaring, at de simple løsninger virker bedst.
 • RESULTATER – Der er rigtigt mange, der er gode til at lave “proces” arbejde, strategier mm. Vi ser ikke dit produkt som en rapport, men som en løsning, der kører og som bliver ved med at udvikle sig, og ikke mindst, som løser dit problem.
 • ANSVARLIGHED – Din løsning skal leveres til tiden og indenfor de aftalte rammer. Der kan selvfølgelig altid opstå problemer, det gør der som regel, men det ændre ikke ved målsætningen. Og når løsningen er leveret, skal du selvfølgelig have den hjælp og support, der skal til for at drifte løsningen fornuftigt
 • ANSTÆNDIGHED – Man kommer længst med ærlighed og anstændighed. Både i salgssammenhænge, og når produktet skal leveres. Din løsning skal selvfølgelig tages seriøst, både i udviklingsforløbet og i den efterfølgende drift.

Respekt

Jeg driver en virksomhed, der er båret af respekt, og jeg forventer at mine samarbejdspartnere, såvel kunder som leverandører på samme måde respekterer os og vores andre partnere.

 • Respekt for hinanden – Hos os har vi respekt for hinanden, både for hinandens arbejde, hinandens tid, og hinandens ret til en balanceret tilværelse. Vi respekterer at medarbejdere holder fri, og derfor ikke skal forstyres af arbejdet. Men vi respekterer også at der engang imellem er nogle ting der skal løses uden for den almindelige arbejdstid
 • Respekt for vores kunder – Hos os respekterer vi vores kunder og deres løsninger. Har vi påtaget os ansvaret for en opgave for en kunde, løfter vi selvfølgelig dette ansvar. Derudover respekterer vi selvfølgelig også vores kunders driftssituation. Er der en server der er gået ned, en løsning der holder op med at virke føler vi os forpligtiget til at reagerer.
 • Respekt for vores leverandører – Vi arbejder sammen med en lang række underleverandører. Disse har hos os samme krav på respekt som vores medarbejdere og kunder. Det betyder at disse også har krav på at kunne leve et balanceret liv hvor vi ikke presser urimeligt for at gennemtvinge en hurtig leverance. Vi arbejder kun sammen med kompetente folk, og vi forventer høj kvalitet i leverancerne, dette prioriteres højere en at gennemtvinge en hurtig leverance.

Kontakt os

Få holdbare løsninger og tryghed i dit projekt med MHN Consulting som din professionelle sparringspartner.

Vi opbygger et samarbejde på baggrund af kontaktskabende sparring, meningsfyldt og værdibaseret erfaringsudveksling samt innovativt knowhow. 

Vi giver dig med andre ord tryghed for rådgivning, mulighed for at opbygge et arbejdsnetværk, sparring i flere forskellige former, og vi hjælper DIG, med at få DIT projekt gennemført, på den bedst tænkelige måde.

Morten Hjorth Nielsen

CEO, MHN Consulting