MHN Consulting guider dig gennem hele processen

MHN Consulting yder proaktivt, effektiv og målrettet rådgivning og sparring på dit projekt.

Vi værdsætter alle vores kunder, og vi bestræber os altid på, at få opbygget et gensidigt respektabelt samarbejde. Vi tager vores ansvar for dit projekt meget alvorligt! Læs mere om vores forcer her:

  • Vi guider dig både omkring forretningsførelse, visioner, salg, viden om din forretning (surveys), og vi kan hjælpe dig hele vejen igennem fra IDE til SALG.
  • Vi tilbyder projektstyring, hvor vi sammen med dig tager ansvar for at projektet bliver gennemført uden fejl og mangler.
  • Vi tilbyder altid sparring i forhold til forbedringer og eventuelle mangler i oplægget, således at DU oplever en merværdi i forhold til et samarbejde med MHN Consulting.
  • Vi rådgiver dig omkring alt det tekniske og vores offshore samarbejdspartnere kan holde omkostningerne nede, fordi timeprisen er lavere offshore sammenlignet med danske udviklere.
  • Vi vælger at samarbejde med offshore konsulenter på grund af mangfoldigheden. Udvalget af dygtige, innovative og kvalificerede folk, er meget større end i Danmark, og ved at samarbejde med “hele verden”, sikre vi at DIN ide bliver udviklet med nyeste teknikker, design og trends på markedet.
  • Vi matcher dig sammen med de dygtige offshore konsulenter fra et internationalt markedet, med stor konkurrence, som gør at vores priser konstant skal være rigtige.
Vores nøgleord i forhold til vores samarbejdspartnere er trivsel, arbejdsglæde samt krav og muligheder. Dette gør sig gældende for alle vores samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere.Alle disse forcer og muligheder tilbyder vi både til vores kunder, og til vores udenlandske samarbejdspartnere. Vi behandler med andre ord vores samarbejdspartnere med dansk respekt, hensyn og opmærksomhed.

Vi glæder os naturligvis til at høre fra dig, og ser frem til at indgå i et konstruktivt, givende og lærerigt samarbejde. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os personligt, for en helt uforpligtende samtale om dit projekt/ide/virksomhed – eller hvis du mangler et andet syn på din idé.

KONTAKT OS

Kom sikkert igennem din proces med MHN Consulting.

Vores vigtigste force:

Vi opbygger et samarbejde på baggrund af kontaktskabende sparring, meningsfyldt og værdibaseret erfaringsudveksling samt innovativt knowhow.

Vi giver dig med andre ord tryghed for rådgivning, mulighed for at opbygge et arbejdsnetværk, sparring i flere forskellige former, og vi hjælper DIG, med at få DIT projekt gennemført, på den bedst tænkelige måde.