Globalt samarbejde for det bedste resultat

Om Teamet

Hvorfor arbejde med de billigste når du kan arbejde med de bedste

Jeg har gennem de seneste par år arbejdet sammen med dette team af dygtige freelancere. Først på mit eget SAP-pack projekt, derefter på en række større og mindre projekter.
Fælles for alle gælder:

  • De er alle specialister med flere års erfaring indenfor deres respektive område. Dette gør at vi sammen får løst opgaven til tiden og i en ordentlig kvalitet. Efter min erfaring er det altid billigst at få tingene gjort rigtigt første gang
  • De tager alle ansvar og er proaktive. Hvis der er noget der er uklart, hvis der er problemer eller fejl siger de til og tager action – dette er en selvfølge for os og en del af den danske virksomhedskultur. Men det gælder ikke altid offshore konsulenter.
  • De har allesammen gode kommunikationsevner og taler et fremragende engelsk.
  • De har allesammen freelancing som deres primære indtægtskilde, og giver således opgaven deres fulde focus.
  • De bor og arbejder alle vi vores tidszone (+/- et par timer), dette gør kommunikationen meget lettere, og er efter min erfaring afgørende for at man kan arbejde effektivt sammen.

Kernen af teamet består af tre dygtige vel afprøvede folk. Udover dette kerneteam trækker vi på en lang række andre kompetencer når det drejer om mere specielle opgaver, som f.eks videoredigering og voiceover, o.lign.

Slawek, fra Polen

thumb64-80-1588435066-profile_image[1]Slawek er en dygtig system- og webudvikler fra Polen. Han har mere end 15 års erfaring med software udvikling. Idag fokuserer han dog helst/primært på Python, Google App Engine og Front End Web udvikling. Han er en af de dygtigste konsulenter jeg endnu har mødt, når det gælder sikkerhed og sikkerhed på web.

Mauricio, fra Tyskland

thumb64-80-1685703396-elance-profile[1]Mauricio er expert i WordPress. Han er super dygtig og kan virkelig yde en professionel hjælp når vi taler om at bygge en rigtig god hjemmeside. Mauricio er et dejligt menneske, som kan lære dig at være din egen Web-Master. Han har 5 års erfaring og er 100 meter mester i HTML, CSS and WordPress.

Moemen, fra Egypten

thumb64-80-1113214474-375791_10151203341670726_1415237203_n[1]Moemen er en skarp web og mobiludvikler fra Egypten. Han har stor erfaring med Wordpress, PHP, My-SQL, MS-SQL, JavaScript, HTML5, CSS3, Yii framework og Joomla CMS. Moemen er også, gennem sin store erfaring med web udvikling, en habil SAPUI5/OpenUI5 udvikler. Moemen bygger vores “Hybrid Apps”.

Marius, fra Rumænien

2fcd6fa[1]Marius er det nyeste medlem af vores team. Han driver et IT hus i Rumænien og laver alt lige fra applikationer, workstations og netværksserver. Han er super hurtig og arbejder 24/7. Han fremstår kompetent og som et behageligt menneske, der er nem at komme i kontakt med og svarer hurtigt.

Yaron, fra Israel 

thumb64-80-760261649-01[1]Yaron er en senior grafisk designer fra Israel, med mere end 12 års erfaring. Yaron er specialist når det gælder design af bruger grænseflader, både til desktop applikationer, web og mobil. Han er en dygtig designer, rigtig god til at få stillet alle de små og vigtige spørgsmål som det er så afgørende at få taget stilling til når der skal laves en løsning.

Mie, fra Danmark

MieMie er super skarp på design af webshop, markedsføring af webløsninger og hjælper dig til at få succes online. Hun planlægger den helt rigtige markedsføringsstrategi sammen med dig. Hun har mange års erfaring med markedsføring af gode dansk design. Hun er med andre ord din offshore marketingmedarbejder.

Anna, fra Ukraine

thumb64-80-811000330-IMG_0488[1]Anna er Creative Designer og kan lave grafisk og 3D design. Hun har 9 års erfaring og hendes design er innovativt og trendy. Hun har styr på funktionel design og giver gerne sin personlige mening til kende. Hun deler ud af hende erfaring om brugervenligt design og er et fantastisk dejligt menneske at arbejde sammen med.

Per, fra Danmarkper

Per er webdesigner og ejer af wpsolutions, som laver WordPress hjemmesider til iværksættere og mindre virksomheder. Per er et rummeligt menneske med et stort hjerte og et venligt sind. Han tilbyder forskellige pakketilbud, som gør det økonomisk overskueligt at anskaffe sig en hjemmeside.

 

Derudover

Udover dette kerne team, trækker vi løbende nye ressourcer ind til at hjælpe, indenfor områder hvor vi ikke er specialister, det kan f.eks være, Voice Over til video, udviklingen af præsentationsmateriale osv.

I perioder med spidsbelastning trækker vi også let yderligere ressourcer ind. Det gør at du kan være tryk ved at vi altid kan hjælpe dig. Hos os bliver dit projekt ikke “klemt” og “glemt” bare fordi vi har travlt. Det betyder selvfølgelig også at jeg ikke kan eller vil garanterer dig at dine opgaver, i alle detaljer, altid bliver løst af kerne teamet – men hvis vi skal være helt ærlige så kræver, f.eks almindelig WordPress opsætning, heller ikke altid en specialist.