MHN Consulting - skaber værdi for dig

Om Morten

Mit navn er Morten Hjorth Nielsen, og jeg er “IT-Nørd” og Ejer af MHN Consulting.
Jeg har arbejdet som Freelance konsulent siden 2009, som SAP Konsulent siden 2002 og med IT i alle mulige afskygninger siden 1995. Jeg trives med at være min egen herre, det giver mig muligheder for at arbejde efter mine egne værdier, og det giver mig mulighed for at kunne hjælpe mine kunder til en fornuftig pris.

I dag er firmaet dog mere end en “én-mands hær”. Vi sidder to på Vækstfabrikken i Slagelse

Nearshore outsourcing

Jeg begyndte for et par år siden mit udviklingsprojekt, SAPpack – en password manager for SAP Konsulenter. Selv om jeg er udvikler, stod det mig hurtigt klart at jeg  ikke selv skulle udvikle denne løsning. Jeg havde, lige du sikkert har, brug for sparring, og brug for nogle specialister på de områder, hvor jeg ikke selv var stærk (f.eks kommer der sjældent et godt design ud af det når en udvikler selv sidder og fumler med Photoshop).

Jeg gik derfor i gang med at opbygge et team, af dygtige folk der kunne hjælpe mig her. Dette har været en lang process, og jeg har begået en del fejl undervejs og har lært en masse. Det er nemt at finde billige offshore konsulenter, det er straks sværere at finde dygtige folk, og endnu sværere at finde folk der kan arbejde i den kultur vi er vent til her i Danmark. Men det lykkedes mig efterhånden at få opbygget et godt team af dygtige folk.

Vi har senere udover vores arbejde med SAPpack, også løst en del større om mindre opgaver som f.eks simple WordPress sites, til mere komplekse rejse afregningsløsninger, integeret med SAP ECC.

Teamet består af en række rigtige dygtige folk, med kompetencer spændende fra UI/UX design, Google Analytics, Udvikling til IOS, Android, Cloud, Google APP Engine mm. – Du kan læse mere om dem her.

SAP

Jeg har arbejdet med SAP siden 1997, de første år som intern konsulent, senere som konsulent i forskellige SAP Konsulent use, og siden 2009 som freelancer.

Mine fokus områder i SAP er:

  • SAP Business Workflow
  • SAP ABAP Udvikling
  • Web Dynpro for ABAP
  • SAP Sikkerhed og autorisationer

Jeg har gennem tiden arbejdet for mange store og små SAP kunder, og jeg har været i berøring med mange forskellige moduler. Min indgang til et projekt er altid at kigge på hvordan jeg kan skabe mest værdi for kunden. Det kan f.eks godt være at der er en ny og spændende teknologi fra SAP der kan anvendes til at løse et givent problem – og ja, jeg er lige så meget “nørd” som alle andre, jeg brænder også for at komme til at arbejde med de nye løsninger – men ofte vil kundens behov kunne løses indenfor den eksisterende infrastuktur, og også til en væsentligt mindre pris, så måske er det der vi skal starte, og så kan man jo altid “opgraderer” læsningen senere.

KONTAKT OS

Lad vores dygtige team give dig en værdifuld løsning.

Morten Hjorth Nielsen

Morten Hjorth Nielsen

CEO