MHN Consulting - Rådgivning & Sparring om App- & Webløsninger

MHN Consulting yder rådgivning og sparring til dig omkring softwareløsninger, onlineløsninger og muligheder til både iværksættere og små/mellemstore virksomheder.

Vores historie – Om os

 

Jeg stiftede MHN-Consulting i februar 2009. Det var lige i starten af finanskrisen, men det er jo kun døde fisk, der svømmer med strømmen, og jeg havde, efter 15 år i IT-branchen, besluttet mig for, at nu skulle jeg være selvstændig!
Efter en meget stille start, begyndte opgaverne at dukke op. De første mange år var der fokus på SAP, og salg af konsulentydelser på timebasis.
I december 2013 startede jeg udviklingen af SAPpack, en Password manager for SAP Konsulenter.
I forbindelse med dette arbejde, opbyggede jeg et godt internationalt netværk af dygtige udviklere og designere. I løbet af 2014, begyndte jeg så småt at sælge andre projekter, så som udviklingen af forskellige app’s og hjemmeside løsninger, samt projektet i relation til den SAP verden jeg kender, og her viste samarbejdet med temaet sig at være stærkt, alsidigt og meget fordelagtigt.

2015 – 2016

I april 2015 følte jeg at jeg havde testet konceptet af, og fundet ud af at det holdt. Derfor ansatte jeg Charlotte som Account Manager.
Når tiderne skifter gælder det om at følge med, det har vi også gjort. I april 2015 voksede firmaet fra 1 til 2 medarbejdere, og fokus har ændret sig fra at sælge SAP konsulent-ydelser på time basis, til at sælge rådgivning og sparring om app- og webløsninger, der er individuelt tilpasset med et stort optimeringspotientiale.
“Morten Hjorth Nielsen – Ejer og IT-Nørd”

2016 –

Så er det blevet tid til næste forandring. Charlotte valgte at stoppe her hos MHN Consulting, fordi hun fik plads på UCSJ og skal læse til fysioterapeut. Det var åbenbart hende drøm at arbejde med mennesker – men end det var at arbejde med salg.

Så Morten har taget udfordringen op, og bruger nu alt det Charlotte lærte ham om salg. “Det går forrygende med at være sælger”, siger Morten. Han er en dygtig sælger hos MHN Consulting, og han er den helt rigtige til at sælge rådgivning, sparring og til at give gode råd og vejledning om udvikling af applikationer, hjemmesider og web-shops.

Erhan Cenk er ansat pr. 1. februar 2016 og glæder sig til at komme i gang med at arbejde hos MHN Consulting. Erhan er SEO specialist, grafisk designer og en erfaren IT mand. Hans skal stå for projektledelsen og arbejde tæt sammen med vores kunder, leverandører og Morten.

Morten Hjorth Nielsen

Morten Hjorth Nielsen

CEO

 

Charlotte Beicker

Charlotte Beicker

Account Manager

 

Erhan Cenk

Erhan Cenk

SEO specialist