Optimér virksomhedens indtjening med planlagt markedsføring

Market comes first, marketing second, aesthetic thirds and functionality a distant fourth.

Fra bogen “Start small, Stay Small”

Rob Walling

Markedsføring

Tag ikke fejl – det vigtigste er ikke dit produkt og dit produkts features. Hvis du ikke har et marked, eller hvis du ikke lykkedes med at få dit produkt kommunikeret til dit marked, så får du ikke success med dit produkt. Så enkelt er det!

Markedsføring af din ide, dit produkt eller din vare er vigtig, nødvendig og altafgørende for succes. En godt tilrettelagt markedsføring, er din garanti for salg, indtjening og profit.

Markedsføring er med andre ord enormt vigtig at få planlagt og udført rigtigt. Og hvordan gør man så det?? Der er skrevet og sagt mangt og meget om markedsføring – noget mere vist end andet – og det vigtige for DIG er, at du forholder dig til det der virker for DIG! Brug din sunde fornuft når du vil tilegne dig viden om markedsføring. Benyt dig af de midler DU tænker ”Yes” om, og lad de andre ”gode råd” være lige præcis ”gode råd”.

KONTAKT OS

Før dit produkt og din virksomhed ud på markedet med alsidig samarbejde med MHN Consulting. Kontakt os for mere information.

Sociale medier

Tag f.eks Facebook – der er virkelig mange meninger om Facebook som en markedsplads! Kan og skal man være på Facebook? Duer Facebook til at sælge på? Hvordan kan man annoncere på Facebook? Og SKAL man annoncere?…

Vores råd omkring markedsføring er simpel:

LÆR DIN FORRETNING AF KENDE INDEN DU BEGYNDER MED MASSIV MARKEDSFØRING!

Det betyder at du må ud og tale med potentielle kunder – du må bruge tid og energi på at høre hvad DE synes der virker eller ikke virker i forhold til markedsføring. Du må spørge venner og bekendte, familie og naboer om deres mening og du må sortere i alle de ”gode råd” de professionelle giver.

Vi råder også til at du bruger de analyse-værktøjer der findes. Brug Google Analytics og Lucky Orange til at ”overvåge” hjemmesiden og til at blive klogere på, hvordan folk navigerer rundt på din side. Overvåg om trafikken til din side kommer fra f.eks. Facebook. Tjek ugentligt hvordan de tiltag og den markedsføringskampagne du har tilrettelagt fungerer.

I dag er det meget ”in” at være på sociale medier! Her hos MHN Consulting har vi en klar holdning til hvilke sociale medier, der fungerer til hvad… Facebook er super god til undersøgelse (hvilken ”ting” er bedst, pænest, smartest) – Twitter er super god til at ytre din mening og lad andre vide hvad du synes og tænker om et bestemt emne – Google + er velegnet til at skabe forbindelser – LinkedIn er rigtig god i forhold til B2B interaktion… De forskellige sociale medier kan hver deres – ellers ville de jo have udkonkurreret hinanden…

Vi tilbyder dig sparring og rådgivning i forbindelse med salg og markedsføring af dit produkt. Vi sætter en ære i at kunne guide dig hele vejen fra ide-modning, over udvikling til salg og markedsføring. Hos MHN Consulting er du i gode hænder og vi hjælper dig med at vurdere, hvad der er godt for dig.

Markedsføring

Wikipedias definition af markedsføring:

”Markedsføring (eller marketing) er en bred betegnelse for alle de aktiviteter, en virksomhed kan foretage sig for at fremme afsætningen af en idé, et produkt eller en serviceydelse. ”