Få mest for pengene med MHN Consulting

Vi lover dig:

  • Du får en effektiv projektstyring der giver overblik.
  • Du får de rigtige rammer, så du kan løse udviklingsopgaver optimalt.
  • Du undgår misforståelser og forsinkelser.

Vi sørger for:

  • Du opnår et grundigt gennemtænkt projekt i udviklingsfasen.
  • Du undgår at alle de klassiske fejl bliver begået.
  • Du får dansk projektstyring og sparring.

Vi sikrer at:

  • Du får succes med projektet via rådgivning.
  • Du får adgang til en masse viden som du kan drage stor fordel af.
  • Du opnår en besparelse af både penge, tid og besvær.

Vi rådgiver og sparrer personligt med dig

Få fordel af vores kompetencer i forhold til softwareudvikling. Vi har stor erfaring med brug af udenlandske konsulenter og kender alt til de faldgruber, der kan være forbundet med disse.

Her hos MHN Consulting, arbejder vi proaktivt, effektivt og målrettet med at løse dit projekt!

Du er altså sikret en sparringspartner og rådgiver, som værdsætter dig og din opgave. Vi bestræber os derfor altid på at få opbygget et gensidigt respektfuldt samarbejde. Vi tager vores ansvar for dit projekt meget alvorligt! Læs mere om vores forcer her.

Vi videregiver vores erfaringer, så du bliver klogere.

Med rådgivning og sparring med MHN Consulting, er du i gode og trygge hænder. Ærlighed, værdibaseret erfaringsudveksling og gensidig respekt er vores nøgleord.

Du får også glæde af et internationalt og professionelt samarbejde, der leverer den bedste kvalitet – og så til den helt rigtige pris. Dermed er du sikker på en international vurdering af dit projekt, som øger sandsynligheden for succes.

Vi finder de bedste til opgaven

Rekrutteringspotentialet er enormt med Outsourcing.

Ved at bruge Outsourcing til hele verden i vores rekrutteringsproces, udvides muligheden for at finde den dygtigste og mest ambitiøse softwareudvikler, der har den helt rigtige erfaring til at løse lige præcis DIN opgave.

Vi har opbygget et stort netværk af udviklere som kommer til at arbejde for dig. Her får du professionel hjælp til at finde talentet og styre processen. Da vi fungerer som projektledere for dig, er du sikret, at alle dine ønsker og ideer bliver tilgodeset. Og hvis der er brug for det, kan vi hurtigt finde flere medarbejdere, som vil gøre deres bedste for at få DIT projekt til at lykkes.

KONTAKT OS

Gør dine ønsker og ideer til en realitet i dag!