Tidsregistrering og materialestyring

Snyder du dig selv!

Få ordnet din tidsregitrering og dit materiale forbrug mens du er på farten.  Så husker du det hele og du slipper for det administrative “bøvl” derhjemme.

At få din egen løsning der understøtter lige netop din forretning behøver ikke at være raketvidenskab. Med AppSheet bygger vi den løsning du har brug for i din forretning uden at det koster “Spidsen af en jetjager“.

Med AppSheet bygger vi app direkte ovenpå regneark.

Du har derfor altid nem adgang til dine data, og du vil selv kunne udvide din app med den ekstra funktionalitet du måtte have behov – her skal du ikke have fat i en programmør.

Vores app til timeregistrering og materiale styring kan integreres med f.eks med E-conomics, her får du:

  • Løbende opdateret app’en med dine kunder og materialer
  • Mulighed for at danne dine fakturaer direkte fra app’en
  • Mulighed for løbende at kunne følge balance og forfalden saldo på dine kunder

Du skal være velkommen til at kontakte os for en demo af hvordan vi kan hjælpe dig med en løsning i AppSheet. Du skal også være velkommen til at selv at kopierer, tilrette og anvende vores template løsning – du finder den her:

Alle data fra app’en samles op i det underliggende regneark, dette regneark kan du dele med din bogholder/revisor – du kan også vælge at opdaterer regnearket direkte – alle opdateringer vil slå igennem direkte i app’en.

Få en gratis demo

9 + 1 =

AppSheet partner

Løsnings Arkitekt

AppSheet LogoMHN Consulting er din danske AppSheet partner/Løsnings Arkitekt, vi hjælper dig med at designe, udvikle og vedligeholde din løsning.

Pris og funktionalitet

Du skal være velkommen til at benytte vores template løsning uden beregning.*

Fordelen ved AppSheet er at det er nemt at justerer app’en så den dækker lige netop dit behov, du kan enten vælge at gøre det selv, eller tage kontakt til os, så hjælper vi dig

FuntionalitetGratis Professional Tilpasset*
Pris pr mdr Gratis* 75,- kr bruger/mdr75,- kr bruger/mdr
Opstart0,- kr 3.000,- kr Ring og få en pris
Android app x x x
Iphone app x x x
Ipad app x x x
HTML5 app x x x
Tidsregistrering x x x
Materialestyring x x x
Kundedatabase x x x
Materialedatabase x x x
Integration med Google Sheet x x x
CRM System x
Kørebog x
Dokumentation x
GPS Log x
Underskrift på mobilen x
Stregkode skanning x
Integration med E-conomic x x
Integration med Dinero x x
Integration med Excel x
AppSheet Pro licens x x

*excl evt AppSheet licens

Platform

AppSheet app’s kører på alle væsentlige platforme

Apple_logo_black.svg

AppSheet app’s er tilgængelig på både Iphone og Ipad. Enten gennem AppShett app’en, eller fra 4 kvartal i år som apps du kan downloade fra AppStore

Android_robot.svg

AppSheet app’s er tilgængelig på Android, både telefon og tablet uanset skærmstørrelse. Enten gennem AppShett app’en, eller som egentlige Android apps som du kan downloade fra Google Play.

HTML5_logo_and_wordmark.svg

Alle AppSheet app’s kan køres direkte i din browser, på PC eller Mac. Benytter du en Windows mobil eller Blackberry kan du tilgå din app som en HTML5 app.

Integration

Med AppSheet og de bagvedliggende regneark kan vi integrerer din app med en række forskellige løsninger. Nogle integrationer har vi

“out-of-the-box” andre kan vi sætte op til dig efter behov.

it is not rocket science words written by 3d hand over white background

Google Sheet

Vores app er udviklet direkte i Google Sheet, alle dine data er derfor tilgængelig i dit regneark, og her kan du arbejde med dem efter behov. Hvis du retter data i regnearket slår det igennem ude i din app med det samme.

Excel – Office 365

Hvis du hellere vil arbejde med Excel/Office 365 så kan vi flytte app’en derover. Her vil du også opleve at data opsamles direkte i regnearket. Hvis du opdaterer data her, slår disse ændringer automatisk igennem i din app.

Excel – Dropbox

Hvis du benytter Excel, så vil vi kunne læse dit regneark fra Dropbox, ligesom vi vil kunne anvende Dropbox login til bruger styring.

E-Conomic

Er du træt af at skulle danne dine fakturaer manuelt i E-conomic, så kan vores E-conomic interface hjælpe dig. I vores E-conomic interface kan du:

  • Hente alle dine kunder direkte over i app’en, der er ikke behov for dobbelt vedligeholdelse
  • Hente alle dine materialer direkte over i app’en, der er ikke behov for dobbelt vedligeholdelse
  • Danne fakturaer udfra de data der er registreret i din app. Disse data kan du selvfølgelig vælge at rette manuelt i regnearket inden fakturaen dannes i E-conomic.

Dinero

(Kommer snart)

Er du træt af at skulle danne dine fakturaer manuelt i Dinero, så kan vores Dinero interface hjælpe dig. I vores Dinero interface kan du:

  • Hente alle dine kunder direkte over i app’en, der er ikke behov for dobbelt vedligeholdelse
  • Hente alle dine materialer direkte over i app’en, der er ikke behov for dobbelt vedligeholdelse
  • Danne fakturaer udfra de data der er registreret i din app. Disse data kan du selvfølgelig vælge at rette manuelt i regnearket inden fakturaen dannes i Dinero