Byg en app på 5 minutter med Excel og AppSheet

Det behøver ikke være raketvidenskab

At få udviklet en mobilløsning til din forretning kan godt være en bekostelig affære, men det behøver det ikke at være. Med AppSheet kan vi bygge en skræddersyet mobilløsning til dig og din virksomhed.

Med AppSheet bygger vi skræddersyede app’s direkte ovenpå Excel/Office 365 eller Google Sheet.

Fordelen ved AppSheet er fleksibilitet og friheden til at bygge den direkte ovenpå regneark. Skal app’en udvides er det ofte nok blot at tilføje en kolonne, eller måske et ekstra “sheet”.

En 5 minutters app, bygget på Excel

I eksemplet herunder viser vi hvorledes vi bygger en App på 5 minutter, sådan cirka. Det er selvfølgelig ikke en app der er “produktionsklar”, og videoen er mest tænkt til at give dig en idé om styrken ved værktøjet!

Og selvom de 5 minutter kun rækker til en meget simpel løsning som vist herunder, så når vi meget langt på en dag eller to.

 

Kontakt os

Skal du have en app til din virksomhed ?

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Apps fra vores AppSheet portfolio

Vi har udviklet række standardløsninger i AppSheet, som vi ofte tager udgangspunkt i når vi skal lave din løsning, de kan selvfølgelig også bruges “som de er”. Se eksempler herunder og kontakt os, hvis du ønsker at prøve en af vores løsninger. Ring til 3053 1351 eller skriv til mhn@mhn-consulting.com.

Tidsregistrering

Registrering af timer for dine medarbejdere

Godkendelse af timer

Godkendelse af dine medarbejderes timer

Lageroptælling

Meget simpel lageroptællingsapp, med stregkode skanner

Timer og km

Tidsregistrering og kørebog for selvstændige konsulenter