AppSheet - Simple app's bygget direkte på regneark

Simple App Løsninger - det behøver ikke at være raketvidenskabMed AppSheet udvikler vi mobile løsninger direkte med regneark, for eksempel Excel eller Google Sheet.

Du får en app hvor funktionalitet er i højsædet. Du har selv kontrol og kan tilføje, rette og slette i dokumentet, der danner grundlag for app´en.

Med AppSheet får du en mobilløsning, der på alle måder er enkel. Data gemmes i direkte i dit regneark, og er således altid nemt tilgængelig og let at arbejde videre med.

Det gør AppSheet til en rigtig billig og effektiv løsning til den mindre virksomhed.

AppSheet fungerer både offline og online. Så hvis man ikke altid er online, kan du stadig indtaste vigtig information i app´en, hvorefter du skal opdatere den, når du igen er online.

App´s fra AppSheet kan benyttes fra en smartphone, tablet eller direkte fra en Browser. I dag har langt de fleste en smartphone, som kan bruges til dette formål, så virksomheden behøver ikke nødvendigvis at investere i enheder til alle medarbejdere! Der er flere fordele ved at bruge AppSheet:

  • Overskuelige app´s der er nemme at bruge for ALLE – også dem der ikke lige er “til computer”!
  • Øjeblikkelig besparelse på omkostninger til administration!
  • Nem vedligeholdelse som håndteres internt i virksomheden

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om hvordan vi også kan hjælpe dig!

AppSheet partner

Løsnings Arkitekt

AppSheet LogoMHN Consulting er din danske AppSheet partner/Løsnings Arkitekt, vi hjælper dig med at designe, udvikle og vedligeholde din løsning.

Én app mange platforme

Når du får udviklet en app i AppSheet, får du én app der kan køre på alle væsentlige platforme.

Nogle gange har du brug for, at kunne tilgå din app fra din mobil telefon, typisk når du er på “farten” eller er et sted hvor det ikke er praktisk eller muligt at anvende PC. Andre gange har du behov for den større skærm som du har på din Ipad, og nogle gange sidder på ved din PC.

AppSheet kører på alle disse enheder, og data samles op centralt, enten i dit Excel eller dit Google regneark.

Eksempler på nogle af vores AppSheet Løsninger

Med AppSheet skrædersyer vi en løsning lige netop til dit behov. Du er også velkommen til at tage et kig på nogle af vores eksisterende løsninger, finder du noget du kan bruge skal du være velkommen til at kopierer den. Du kan også kontakte os, så hjælper vi dig igang

Tidsregistrering

Registrering af timer for dine medarbejdere

Godkendelse af timer

Godkendelse af dine medarbejderes timer

Lageroptælling

Meget simpel lageroptællingsapp, med stregkode skanner

Timer og km

Tidsregistrering og kørebog for selvstændige konsulenter